In perioada 19 iunie - 1 octombrie 2019 nu expediem colete. Toate comenzile vor fi anulate. Va multumim pentru intelegere.

Termeni de Confidenţialitate

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, www.1000si1.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul www.1000si1.ro este operat de societatea NERUS GAL INVEST.SRL, cu sediul in Medgidia, str Luminii, nr 9, jud Constanta, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13/701/2006.

1000si1.ro  este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

DE CE AVEM NEVOIE DE DATE

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea 1000si1.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

CE VOM FACE CU DATELE

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

CAT TIMP PASTRAM DATELE

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. (90 zile) Daca nu exista nici o cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre 1000si1.ro prin email la adresa contact@1000si1.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@1000si1.ro

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@1000si1.ro. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Sus